Τέρενς Κουίκ

Τέρενς Κουίκ: "Η Θράκη δεν θα γίνει Κόσσοβο"«Όλοι οι φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πρέπει να διεκδικήσουν τη δημιουργία υποπροξενείου της Ρωσίας για ανάσχεση της τουρκικής (και γερμανικής) δράσης»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ περιόδευσε στην Θράκη τις ημέρες προ Χριστουγένων για να αποκτήσει άμεση και προσωπική άποψη για την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες, τη δράση του τουρκικού προξενείου, κλπ. Μαζί με τον βουλευτή Έβρου Μαρίνο Ουζουνίδη και πολιτευτές του κόμματος παρουσίασε την εικόνα που αποκόμισε.

Μίλησε για «στρατόπεδα συγκεντρώσεως» και «χωματερές ψυχών» για τα κέντρα κράτησης των λαθρομεταναστών και τόνισε ότι το πρόβλημα είναι Ευρωπαϊκό και πολιτικό και όχι Ελληνικό. Ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι στρατόπεδο της Μέρκελ και ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να αντέξει την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης.

Για το θέμα της θέρμανσης είπε ότι η πετρελαϊκή πολιτική για τον Έβρο και τη Θράκη δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται από χαρτογιακάδες που μεγάλωσαν στην Ολλανδία.

Έδωσε έμφαση στην παρέμβαση του τουρκικού προξενείου λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψουμε Κοσσοβοποίηση της Θράκης.

Για το θέμα της σύσφιξης σχέσεων με τη Ρωσία και την δραστηριοποίηση στην Αλεξανδρούπολη με μνημείο για Ρώσους στρατιώτες, αδελφοποίηση και την ίδρυση Ρωσικού υποπροξενείου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, οι κ.κ. Κουίκ και Ουζουνίδης μεταξύ άλλων τόνισαν ότι όλοι οι φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πρέπει να διεκδικήσουν τη δημιουργία υποπροξενείου της Ρωσίας για ανάσχεση της τουρκικής (και γερμανικής) δράσης.


Η συνέντευξη τύπου σε mp3.

 

© FarosRadio.gr - All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates