Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 13:11

Ουκρανία

Καθεστωτικά εγκλήματα και ο Ελληνισμός


Αγαπητοί φίλοι,
Σήμερα 03-07-2014 μπροστά στο κτήριο αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση από ελληνικούς συλλόγους Αττικής και πολίτες της Ουκρανίας, που διαμένουν στην Ελλάδα, σε ένδειξη έντονης διαμαρτυρίας για τον ρόλο της Ε.Ε., αλλά και των ΗΠΑ, στα εγκλήματα που συντελούνται στις νοτιο-ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας και ειδικότερα στο Ντονέτσκ και την περιφέρεια της πόλης, στο Σλαβιάνσκ, Λουγκάνσκ και αλλού. Όλα αυτά πολύ κοντά στην Μαριούπολη. Πολλοί γηγενείς Έλληνες βρίσκονται σε καθεστώς αβεβαιότητας.


Τις τελευταίες ημέρες η διακυβέρνηση του Κιέβου προχώρησε σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς, σε βομβαρδισμούς με ολμοβόλα και πυροβολικό κατά του άμαχου πληθυσμού σε πόλεις και χωριά. Τα πολεμικά αεροπλάνα χρησιμοποιούν ρουκέτες με διασπορά θραυσμάτων, που η χρήση τους έχει απαγορευτεί.


Έχουν καταστραφεί πολυκατοικίες, παιδικοί σταθμοί και σπίτια, στους δρόμους κείτονται διασκορπισμένα μέλη από σώματα γυναικών και παιδιών. Ορισμένα αστικά κέντρα βρίσκονται σε στρατιωτικό κλοιό αποκλεισμού, χωρίς νερό, τρόφιμα και ρεύμα.


Στην συγκέντρωση παρέστησαν και εκπροσώπησαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης και ο Γραμματέας Ελλήνων Ομογενών και Εστιών Ελληνισμού Χρ. Σοφιανίδης.


Είναι χαρακτηριστικό, που τα ελλαδικά ΜΜΕ αποσιωπούν και αποκρύπτουν τα συντελούμενα εγκλήματα , όπως και το κύμα δεκάδων χιλιάδων προσφύγων προς τα σύνορα της Ρωσσίας.
Ανάμεσα στ'άλλα τα πανό έγραφαν "Κάτω τα χέρια από τους Έλληνες της Ουκρανίας", "Έλληνες Ουκρανίας - είμαστε  μαζί σας" κ.α. (βλ. συνημμένα φώτο).

© FarosRadio.gr - All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates